Ενδεχομένως και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 μπορεί να μπεί η Lamda Malls στο Χρηματιστήριο, με βάση τις εκτιμήσεις της διοίκησης του ομίλου.

Στην εταιρεία, όπου συμμετέχει και η Varde Partners, πέραν των συμμετοχών του Golden Hall στο Μαρούσι και του Mediteranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη θα εισφερθεί και το The Mall Athens, ενώ αναμένεται να δώσει σημαντικές υπεραξίες στην εισηγμένη.

Σε σχέση με τον αντίκτυπο από τον κορωνοϊό στα τρία εμπορικά κέντρα του ομίλου, οι οριζόντιες μειώσεις ενοικίων ήταν στο 40% για τον Μάρτιο και τον Ιούνιο και στο 70% για την περίοδο του lockdown, τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Τι θα γίνει από τον Ιούλιο;

  • «Στηρίζουμε τους καταστηματάρχες και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε στοχευμένα, ανάλογα με τους τζίρους των καταστημάτων, ενώ σκοπεύουμε να αναλάβουμε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες για την τόνωση της κατανάλωσης», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος χθές από το βήμα της γενικής συνέλευσης, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.
  • «Για τον Ιούλιο δεν έχει βγεί κάποια κυβερνητική απόφαση για μείωση ενοικίων ωστόσο θα δούμε ανά περίπτωση ποια καταστήματα χρειάζονται βοήθεια, πάντα εστιάζοντας στον οικονομικό αντίκτυπο. Για παράδειγμα η εστίαση είναι ένας κλάδος που χρειάζεται στήριξη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here