Το τι ακούγεται εδώ και μέρες, εβδομάδες στην χρηματιστηριακή πιάτσα δεν λέγεται.

Με αφορμή την υπόθεση Folli Follie, την αναπόφευκτη εμπλοκή τραπεζών, αμοιβαίων κεφαλαίων, χρηματιστών (σε μετοχές και ομόλογα της εταιρείας) κάθε μέρα κυκλοφορεί και ένας…δράκος.

  • Ο τάδε χρηματιστής πέρασε την πόρτα της Κολοκοτρώνη, διάβαζα πρόσφατα άρα ο συγκεκριμένος έχει προβλήματα, το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής του θα βρεθεί κατηγορούμενο επειδή έβγαζε τιμές-στόχους στον…θεό (αυτό όντως είναι ένα θέμα), ο δείνα διαχειριστής έχει βάλει πλούσιο κόσμο σε bonds της εταιρείας και πλέον κρύβεται κ.λ.π, κ.λ.π

Προφανώς και η υπόθεση Folli Follie έχει σημαντικές παράπλευρες απώλειες (σε κάποιο βαθμό ανάλογες της περίπτωσης Bernie Madoff) αλλά Ο.Κ. αυτές σε μεγάλο βαθμό θα καλυφθούν εκ των ενόντων, με άνωθεν παρεμβάσεις, δεν θα βγουν ηχηρά ονόματα (το σύστημα δεν θα…κανιβαλιστεί).

Έτσι λοιπόν όταν πηγή μου είδε τελευταία γνωστό χρηματιστή το όνομα του οποίου έχει «ακουστεί» πως έχει σοβαρές εμπλοκές μου μετέφερε την εικόνα ενός ανθρώπου που τα όσα του καταμαρτυρούνται είναι…δράκοι και τίποτε περισσότερο.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here