Έπρεπε να περάσει χρόνος και πλέον για να ξυπνήσουν τα γαλλάκια της SUEZ.
   Διαβάζω, πως η SUEZ παρενέβη και ζήτησε απαντήσεις για 150 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ ενώ ζητά να μπει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας πρόσωπο, με γνώση της αγοράς διαχείρισης υδάτων.
   Το ωραίο είναι, πως ο γαλλικός κολοσσός προχωρά σε αυτή την ενέργεια εν όψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων ενώ επίσης ωραίο είναι το γεγονός, πως τόσο η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και του ΥπέρΤαμείου όσο η διοίκηση της Επιχείρησης ‘πιάστηκαν” κυριολεκτικά στον ύπνο καθώς ούτε περίμεναν ούτε ενημερώθηκαν για αυτή την εξέλιξη.
Σημειωτέον, πως η ΕΕΣΥΠ και το ΤΑΙΠΕΔ ελέγχουν το 74,02% των μετοχών της εισηγμένης) αν και για τους δύο αυτούς υπέρ-φορείς δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνονται στον…ύπνο η δρομολογούνται εξελίξεις κυριολεκτικά κάτω από τη…μύτη τους. Αλήθεια ΕΕΣΥΠ και ΤΑΙΠΕΔ δικαιολογούν τις παχυλότατες αμοιβές, τις στρατιές συμβούλων και παρασυμβούλων με αποτέλεσμα- επί της ουσίας- ελάχιστο για να μην πω μηδενικό. Και ίσως με αφορμή και την υπόθεση της ΕΥΑΘ- για να μην θυμίσω το σκάνδαλο της παράτασης της σύμβασης για το Ελευθέριος Βενιζέλος– λέω ίσως και μήπως όταν με το καλό έρθει στα πράγματα η επόμενη κυβέρνηση ρίξει και καμιά ματιά τι στο καλό “τρέχει” με την παρέα της κ. Αικατερινάρη.
      Τέλος πάντων θα τα δούμε και αυτά τα θεματάκια συν τω χρόνω, όμως το σημερινό σχόλιο μου για την ΕΥΑΘ και τον…βαθύ ύπνο της SUEZ το γράφω γιατί το έρμο το banks.com.gr από τις 5 Απριλίου 2018 αποκάλυπτε πως “φορτώνουν προσλήψεις την ΕΥΑΘ προτού την πουλήσουν” Νισάφι πια, τι άλλο να κάνουμε και εμείς εδώ στο banks.com.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here