Γράφει η «ξενοδόχος»

Δεν έκανε εκπτώσεις, δεν έκανε προσφορές, θεωρείται από τα πιο ακριβά καταλύματα της Κρήτης με σουίτες που κοστίζουν κατά μέσο όρο 1.500 ευρώ τη βραδιά για το peak της σεζόν κι όμως είχε αύξηση φέτος τον Αύγουστο.

Ο λόγος για το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, το οποίο σύμφωνα με τους επιτελείς του, σημείωσε τον Αύγουστο του 2020 αύξηση τζίρου σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Μάλιστα, οι επιδόσεις του ήταν κι από τις καλύτερες την τελευταία δεκαετία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ιδιωτικότητα, αποκλειστικές υπηρεσίες και φυσικά αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε  υποδομές που ανακαινίστηκαν φέτος ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους το δημοφιλές κατάλυμα της οικογένειας Κοκοτού πέτυχε θετικές επιδόσεις κόντρα στην πανδημία φέτος το καλοκαίρι.

Με μέση πληρότητα 84% το Elounda Peninsula είναι από τα ελάχιστα ξενοδοχεία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που εν μέσω της πανδημίας είδε τα έσοδα του να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

  • “Όταν τον Μάρτιο του 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την πανδημία, πήραμε την στρατηγική απόφαση να στοχεύσουμε στα πολύ υψηλά εισοδήματα”, σχολίασε ο Ηλίας Κοκοτός.
  • “Δεν προχωρήσαμε σε προσφορές και εκπτώσεις, αλλά αντίθετα προσελκύσαμε τους επισκέπτες αυτούς που είχαν μεν προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά και την οικονομική δυνατότα να χρησιμοποιούν ιδιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι πως, τόσο στο Elounda Peninsula, όσο και στο άλλο μας ξενοδοχείο Elounda Mare, όλες οι ακριβές σουίτες και βίλες σημείωσαν εξαιρετικά υψηλές πληρότητες τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο ”.  

Το 2020 το Elounda Peninsula All Suite Hotel, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της πλήρους ανακαίνισής του (ύψους 7 εκατ. ευρώ), ενώ η οικογένεια Κοκοτού σχεδιάζει τη συνέχεια του επενδυτικού της σχεδίου τόσο στο ίδιο ξενοδοχείο όσο και στα άλλα δύο καταλύματα συμφερόντων της, του Porto Elounda Golf & Spa Resort.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here