Ξεκίνησαν τα έργα για τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express Ελλάδας στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία επένδυση που ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ και έχει ως στόχο την αναβάθμιση της παρουσίας της εταιρείας στη χώρα, τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της και βέβαια τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες. Σημειώνεται, πως η DHL Express Ελλάδας είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου της που διαθέτει απευθείας πτήσεις σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με ένα διεθνές δίκτυο 220 χωρών, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Ελευθέριος Σαμαράς: «Η επένδυση της DHL Express Ελλάδας, εδώ στο νέο Αεροδρόμιο Μακεδονία, ήταν για εμάς μια δέσμευση που εξελίχθηκε σε μία μεγάλη πρόκληση. Παρά τις δυσκολίες της εποχής και σύμφωνοι πάντα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας που επιτάσσουν οι συνθήκες, καταφέραμε και  ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει μία σημαντική ανάσα εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας»

Τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς, Fraport Greece και DHL Express Ελλάδος σε κοινή συνέντευξη τύπου είχαν ανακοινώσει τη συνεργασία τους σε βάθος 10ετίας, με εναρκτήριο  λάκτισμα το υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής της εταιρείας ταχυμεταφορών στο νέο αεροδρόμιο Μακεδονία. 

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της DHL Express Ελλάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece δήλωσε: « Μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός η DHL Express Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της ξεκινά αυτό το σημαντικό έργο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Έτσι, παράλληλα με ένα νέο και υπερσύγχρονο αεροδρόμιο, κόμβο αερομεταφορών για την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παραδώσουμε στην πόλη και το επιβατικό κοινό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως αυτές θα προκύψουν από τη συνεργασία μας με την DHL Express Ελλάδας». 

Παρόλο που το πρόσφατο lockdown της χώρας μετέβαλε το αρχικό χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, το έργο ξεκίνησε με τον απαιτητικό στόχο να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here