Στην τελική ευθεία βρίσκεται η οριστικοποίηση του project Skyline της Alpha Bank όπου προτιμητέος επενδυτής έχει αναδειχθεί το σχήμα των Dimand- EBRD και Premia Properties AEEAΠ.

  • Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη για τη συναλλαγή που θα καταλήξει στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας όπου θα συμμετέχουν με 65% η κοινοπραξία των Dimand- EBRD- Premia  και με 35% η τράπεζα.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες ενώ ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της οριστικοποίησης της συμφωνίας αποτελεί και η έγκριση που έδωσαν την περασμένη Παρασκευή οι μέτοχοι της Αlpha Aστικά Ακίνητα, θυγατρικής του ομίλου  Alpha Βank για τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της έναντι συνολικού τιμήματος 43 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο των διαδικασιών για το εν λόγω project.

Yπενθυμίζεται εδώ ότι η συναλλαγή ‘’Skyline’’, με συνολικά 575 ακίνητα, αξίας άνω του μισού δισ. ευρώ, περιλαμβάνει ιδιοχρησιμοποιούμενα και ανακτηθέντα ακίνητα του ομίλου Alpha Bank.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here