Συνεδρίαση με έντονο χρώμα της Mytilineos αυτή της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου (και 9μηνου). Λίγες μέρες αργότερα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου είναι η παρουσίαση και το conference call  με τους θεσμικούς, που κατά γενική εκτίμηση θα αποτελέσει την…κρησάρα για την χρηματιστηριακή συνέχεια της. Ανάλογα του βαθμού ικανοποίησης (κυρίως ) των ξένων επενδυτών θα φανεί εάν η μετοχή θα κινηθεί προς τα 10,50€  ή θα διορθώσει προς τα 9 ευρώ.
    Ωστόσο, κάποιες πρώτες εκτιμήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε αρκετά ασφαλή πρόβλεψη και ενδεχομένως τοποθετήσεις προεξόφλησης.
    Η πρόβλεψη για κύκλο εργασιών, ύψους 2 δισ.€ φαίνεται να είναι εντός στόχων, καθώς στο 6μηνο επιτεύχθηκε ο στόχος του 1 δισ.€.
    Η Ενέργεια, είναι ο τομέας, που εισφέρει τα περισσότερα και λόγω συγκυρίας αλλά και με αιχμή τα έσοδα από τις ΑΠΕ.
    Στον τομέα των έργων, αναμένονται καλύτερα αποτελέσματα μετά την εξαγορά των μειοψηφιών της ΜΕΤΚΑ AGN– που έχει σημαντικό ανεκτέλεστο, στα περίπου 370 εκατ. αλλά και της επανέναρξης των έργων υποδομής στην Λιβύη.
     Για αυτά αλλά και πολλούς λόγους, θα έβλεπα ως πιθανότερο το σενάριο της ανοδικής διόρθωσης πάνω από το όριο του 10 € προς τα 10,50 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here