Οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού βρέθηκαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, για 21η συνεχόμενη χρονιά, στο επίκεντρο της επετειακής Τελετής Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, τα οποία διοργανώνει το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Tα βραβεία-θεσμός, πλέον, για την ετήσια αξιολόγηση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών, τα οποία φέτος θα διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο Divani Caravel με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, τίμησαν με τη συμμετοχή τους εξέχοντες θεσμικοί ομιλητές αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας και της αγοράς.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Κρις Αίσωπος, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ). “Τα βραβεία είναι θεσμός και γίνεται με συνέπεια, οι αναγνώστες ψηφίζουν για τις καλύτερες εταιρείες. Συγχαρητήρια σε όλους” είπε απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσω της LiveOn.

Παράλληλα τόνισε: “H Eλλάδα διέπρεψε χρηματιστηριακά το 2022 όταν ο πλανήτης κατέρρεε, το 2024 δεν έχει ξεκινήσει άσχημα.

Το 2024 δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης. Σκεφτείτε ότι 60 χώρες οδηγούνται στις κάλπες, 3,5 δισ. πολίτες πάνε να ψηφίσουν (σ.σ. ευρωεκλογές), το 60% του παγκόσμιου ΑΕΠ, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί το 2024. Τα τελευταία 14 χρόνια πάντα κάτι συμβαίνει στην χώρα, ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι εφέτος.

PHOTO ©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ