Τα προβλήματα της γερμανικής τράπεζας δεν έχουν τελειωμό. Ενώ βρίσκεται εν μέσω έρευνας για καταγγελίες που αφορούν σε υποψίες για ξέπλυμα χρήματος, στο σημερινό early trading οι μετοχές της καταγράφουν νέο χαμηλό ιστορικό.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που περνάει κάτω από τα 8 ευρώ. Περίπου 170 εισαγγελίες, αστυνομικοί και φορολογικοί επιθεωρητές συμμετέχουν στην έρευνα στα γραφεία της με υποψίες για ξέπλυμα χρήματος.

H μετοχή της υποχωρεί 2,4%, στα €7,923.

Την περασμένη Παρασκευή, που έκαναν έφοδο στα κεντρικά γραφεία της εισαγγελείς, οι μετοχές της έφτασαν τα 7,993 ευρώ πριν ανακάμψουν από αυτό το επίπεδο.

Οι υποψίες για ξέπλυμα χρήματος

Aξιολόγηση από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Γερμανίας προκάλεσε «την

Η υποψία ότι η Deutsche Bank υποστήριζε τους πελάτες στη δημιουργία των λεγόμενων «υπεράκτιων επιχειρήσεων σε φορολογικούς παραδείσους» προέκυψε ύστερα από αξιολόγηση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας. Σύμφωνα με την εισαγγελικά αρχή της Φρανκφούρτης, οι υποψίες εδράζονται στο γεγονός ότι τα χρήματα που προέρχονταν από εγκληματική δραστηριότητα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς της Deutsche Bank χωρίς η τράπεζα να ενημερώνει τις αρχές για υποψίες ξεπλύματος χρήματος.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here