Η εταιρεία φωτισμού KOSTIS Concept Lighting, από το 1967, παραμένει μία από τις μεγαλύτερες και πλέον έμπειρες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών οικιακών και επαγγελματικών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η εταιρεία αποτελεί σύμμαχο και συνεργάτη σε κάθε έργο, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ειδικές κατασκευές φωτιστικών. Με πείρα μισού αιώνα στην κατασκευή φωτιστικών, δίνει λύσεις σε κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά γραφεία που θέλουν να σχεδιάσουν custom φωτιστικά και μεταλλικές κατασκευές. Με τον τρόπο αυτό, οι αρχιτέκτονες μπορούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών σωμάτων, υλοποιώντας αυτό που έχουν εμπνευστεί. Οι δυνατότητες κατασκευής από μέταλλο είναι σχεδόν απεριόριστες και το portfolio από projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι designer της εταιρείας, σε συνεργασία με τους μελετητές, συνεργάζονται από τα σχέδια για τη βέλτιστη υλοποίηση του εκάστοτε έργου. Εκπονούνται μελέτες φωτισμού από εξειδικευμένο lighting designer, με τη χρήση τελευταίας γενιάς software φωτομέτρησης και τρισδιάστατης απεικόνισης.

Σχεδιάζονται, υλοποιούνται και κατασκευάζονται φωτιστικά κατά παραγγελία σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, εμπορικά καταστήματα και γραφεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατασκευάζονται φωτιστικά πολύ μεγάλου μεγέθους για αίθρια και lobby ξενοδοχείων, καθώς και μεταλλικά έπιπλα από μπρούτζο ή ατσάλι, καθρέπτες, κουπαστές και μεταλλικές κουρτινόβεργες, σε οποιονδήποτε χρωματισμό.

Παράλληλα, στα χιλιάδες τετραγωνικά των καταστημάτων της εταιρείας, οι ιδιώτες θα βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε διακοσμητικά φωτιστικά, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Εκτός από τη δική της σειρά, η KOSTIS Concept Lighting αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Τέλος, η εταιρεία στηρίζει την ελληνική οικονομία πραγματοποιώντας εξαγωγές των προϊόντων της σε βαλκανικές, αραβικές και αφρικανικές χώρες.

Ως κατασκευαστής, η KOSTIS Concept Lighting αναλαμβάνει επίσης την επιδιόρθωση και αναπαλαίωση παλαιών φωτιστικών. Μπορεί να «αναστήσει» τον παλιό πολυέλαιο της γιαγιάς, διατηρώντας τη γοητεία του παλαιού, αλλά με σύγχρονη τεχνολογία στα ενδότερα του φωτιστικού, καθιστώντας τον και πάλι λειτουργικό και κυρίως ασφαλή για πολλά χρόνια ακόμη, δίνοντάς του μια δεύτερη ζωή.

Εξωτερικά, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, μπορεί να φρεσκάρει ή και να αλλάξει το χρώμα μέσω βαφής, επιμετάλλωσης ή νέας πατίνας. Στους πολυελαίους συμπληρώνονται τα κρύσταλλα ή άλλα εξαρτήματα που λείπουν και το φωτιστικό είναι και πάλι ολοκληρωμένο.

Με πείρα 50 ετών, κάθετη μονάδα παραγωγής και στοκ ανταλλακτικών και εξαρτημάτων που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα, ένα παλαιό φωτιστικό μπορεί να λάμψει και πάλι.

Στο κατάστημα του εργοστασίου στη Λ. Βουλιαγμένης είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά, γυαλιά και κρύσταλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here