Οι αλλαγές που φέρνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες και οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται τόσο εκτός όσο εντός των ελληνικών συνόρων στον χρηματοπιστωτικό τομέα θα αποτελέσουν το αντικείμενο του 5th Digital Banking Forum (#dbf18 – digitalbanking.ethosevents.eu),  που διοργανώνει η Ethos Events σε συνεργασία με το ενημερωτικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το 5th Digital Banking Forum για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο θέτει και φέτος ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς διαφοροποιείται σε σχέση με άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στον τρόπο παρουσίασης όσο και στο βαθμό αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων με τους ομιλητές.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται κορυφαία ονόματα από τον διεθνή χώρο όπως είναι οι Mark Buitenhek (Global Head of Transaction Services της ING), ο Marco Folcia (EMEA Payments Leader της PwC) αλλά και η Δάφνη Μαυρουδή – Χοχόλη, πρόεδρος διεθνών δραστηριοτήτων της MachineVantage, η οποία θεωρείται από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης.

Επίσης, στο φετινό 5th Digital Banking Forum θα παρουσιαστεί έρευνα για το fintech οικοσύστημα στην Ελλάδα, ενώ νέοι «παίκτες» που χαρακτηρίζονται ως challengers θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα πλάνα τους για την Ελλάδα. Ακόμη, θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που κινούνται στο χώρο του fintech και αξιοποιούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Επίσης, θα υπάρξουν πάνελ όπου τα αρμόδια στελέχη των κορυφαίων ελληνικών τραπεζών θα συζητήσουν τόσο τις τάσεις όσο και το πώς διαμορφώνεται το νέο τοπίο.

———————————- INFO————————————-

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://digitalbanking.ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Χριστίνα Τσούχλαρη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here