Έγινε κρούση και στον Ιωάννη Γιώτη, στον Πέτρο Σεπετά (ΒΙΚΟΣ) και σε άλλα 8 ηχηρά ονόματα του εγχώριου επιχειρείν για το ενδεχόμενο εισόδου τους στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και η απάντηση ήταν ρητά αρνητική.

Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η προσπάθεια γνωστών εφοπλιστών- πλοιοκτητών των οποίων οι εταιρείες είναι εισηγμένες στο NYSE. Τέτοια αποστροφή για το Χρηματιστήριο της Αθήνας κάτι δείχνει…

Μακρινή ανάμνηση είναι πλέον οι…ένδοξες μέρες του 1999 με τον συνωστισμό μικρών τε και μεγάλων για μία θέση στο…χρηματιστηριακό ταμπλό.

Κρούσεις σε επιχειρηματίες και ισχυρά ονόματα του εγχώριου επιχειρείν έχουν γίνει κατά διαστήματα την τελευταία 2ετία, με το σχεδόν σύνολο των επαγγελματιών να είναι από αρνητικό έως επιφυλακτικό για την είσοδο των εταιρειών τους στο Χρηματιστήριο προοπτική που προυποθέτει την διάθεση σημαντικού μειοψηφικού μεριδίου της εταιρείας τους σε θεσμικούς, funds και ιδιώτες επενδυτές.
    Σε κρούσεις έχουν προχωρήσει τόσο χρηματιστηριακές όπως η Euroxx, o Kύκλος αλλά και η Pantelakis και άλλα εξειδικευμένα ονόματα του κλάδου όπως η Solidus, η Λέων Δεπόλας ή η ΒΕΤΑ χρηματιστηριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here