30 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά κλείνει φέτος η Kleopas Alliott Business Consultants, καθιστώντας την ως μία από τις μακροβιότερες εξειδικευμένες εταιρείες φορολογικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στη χώρα.

Ο Ιδρυτής της εταιρείας Γιάννης Κλεώπας μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία από την αγορά ως στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων,  ίδρυσε την Kleopas Alliott Business Consultants, η οποία βρήκε αμέσως ανταπόκριση από την ελληνική αγορά. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 η επιτυχημένη του πορεία στην Ελλάδα φέρνει και τη συνεργασία με το Βρετανικό όμιλο Alliott Group. Ακολούθησε η ίδρυση της  Kleopas Payroll Services το 2007 εκπροσωπώντας στην ελληνική αγορά παγκόσμιους ομίλους παροχής υπηρεσιών Μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ενώ το 2014 έλαβε χώρα μια νέα προσπάθεια στην Ρουμανία με την Kleopas Business Services και έδρα το Βουκουρέστι.

Όπως σημειώνει ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Ιδρυτής και Πρόεδρος της  Kleopas Alliott Business Consultants: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος η εταιρεία συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Νιώθουμε πολύ περήφανοι που καταφέραμε αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε  σε μία μακρόχρονη πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα για το ελληνικό κράτος. Τα τριακοστά μας γενέθλια μας βρίσκουν στο καλύτερο σημείο, όπου μια μεγάλη και εξειδικευμένη ομάδα στελεχών και με διεθνή εμπειρία, είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε  περισσότερες επιχειρηματικές κατακτήσεις.  Έχοντας εντάξει την τεχνολογία στο μεγαλύτερο όγκο των εργασιών μας ενσωματώνουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές για το συμφέρον των πελατών μας και ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα στελέχη μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here