Τα Kiosky’s Convenience Stores, στοχεύοντας στην άμεση ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, υλοποιούν ένα δυναμικό πλάνο για την ενίσχυση του προγράμματος franchise, αποσκοπώντας στην εύρεση νέων συνεργατών που θα αναλάβουν τη δημιουργία και λειτουργία νέων καταστημάτων. 

Το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη λειτουργία 100 καταστημάτων, μέχρι το τέλος του έτους και την πλήρη κάλυψη όλων των γειτονιών της Αττικής, έτσι ώστε να αποτελέσει την πρώτη εταιρεία που θα διανέμει προϊόντα μικρής λιανικής στο σύνολο της γεωγραφίας του νομού. 

Τους τελευταίους δύο μήνες εργαζόμαστε εντατικά στην κατεύθυνση της εύρεσης και αξιολόγησης νέων συνεργατών για τα Kiosky’s Convenience Stores. Η μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει για το franchise και η ίδια η λειτουργία του, με προσιτό κόστος αρχικής επένδυσης και με αποκλειστικότητα σε γεωγραφικές ζώνες, έχει αποφέρει ήδη περισσότερες από 250 αιτήσεις τον μήνα, το πρώτο 6μηνο του 2021, τις οποίες εξετάζουμε, έτσι ώστε να βρούμε τους κατάλληλους συνεργάτες”, σημειώνει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου των Kiosky’s Convenience Stores.

Οι δύο νέες προσθήκες στο αναπτυσσόμενο δίκτυο των Kiosky’s Convenience Stores, το οποίο περιλαμβάνει πλέον 55 καταστήματα εντός της περιφέρειας της Αττικής, αποτελούν τα καταστήματα στο Περιστέρι, Τζών Κέννεντυ 144, και στον Γέρακα, Λεωφόρος Μαραθώνος και Ευρυτανίας 89, επεκτείνοντας περαιτέρω τη γεωγραφική κάλυψή του, με την παρουσία επιπλέον δύο φυσικών σημείων πώλησης.

Η συνεργασία με τα Kiosky’s Convenience Stores βασίζεται σε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο προφέρει τις εμπορικές συμφωνίες με τους προμηθευτές των προϊόντων, πλήρη υποστήριξη στην κατασκευή, την ανάπτυξη και την προβολή του καταστήματος, καθώς και αποκλειστικότητα της περιοχής καταστήματος & διανομής. Το Kiosky’s αποτελεί το μοναδικό brand, το οποίο συνδυάζει τις αγορές στο φυσικό κατάστημα με το ψηφιακό, μέσω της πλατφόρμας ekiosky’s, γεγονός που δημιουργεί πρόσφορες συνθήκες άμεσης ανάπτυξης πελατολογίου.

Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Kiosky’s είναι η άμεση συνεργασία και η πλήρης υποστήριξη των νέων συνεργατών από την πρώτη ημέρα, που εξασφαλίζει την ταχεία δημιουργία και λειτουργία του καταστήματος, καθώς και την ανάπτυξή του, στην οποία συμμετέχει ενεργά η εταιρεία σε όλα τα βήματα.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here