Σήμερα 1η Νοεμβρίου 2022, θα γίνει η πιστοποίηση της καταβολής των χρημάτων για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας .

Αύριο 2 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί επισήμως η κάλυψη της και η κατανομή των μετοχών.

  • Χθες (31.10.2022),  το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. δέχθηκε έγγραφο αίτημα της Lyktos Participations Α.Ε., μετόχου με ποσοστό άνω του 10% του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Lyktos ασκεί τα δικαιώματα της ως μεγαλομέτοχος που στηρίζει τον νέο μεγαλομέτοχο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. θα συνεδριάσει και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τον Νόμο.

  • «Ενημερωθήκαμε για την επιστολή που έστειλε η Lyktos Participations στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, την οποία και μελετάμε»

σχολιάζουν στελέχη της Thrivest Holdingsσυμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη, Α. Εξάρχουπου μετά την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου θα είναι μέτοχος πλειοψηφίας στην Παγκρήτια.

  • «Επίσης, εκτιμούμε την πρόθεση της Lyktos Participations να διευκολύνει την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

  • Όμως, πιστεύουμε ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι συνήθεις ρυθμιστικές διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας (που διαρκούν έως 60 ημέρες) ώστε ο νέος κύριος μέτοχος (Thrivest Holdings) να εκπροσωπηθεί στην Γενική Συνέλευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here