Σε δύο από τους πλέον δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι, την Κέρκυρα και τη Ρόδο’ποντάρει’’ η Aegean για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι, εκτιμώντας μάλιστα ότι τα δύο νησιά θα αναδειχθούν σε δύο από τους βασικούς παράγοντες ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι πρώτες απευθείας πτήσεις της Aegean από το εξωτερικό στις νέες βάσεις της στα δύο ανανεωμένα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ρόδου, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για περισσότερα απευθείας δρομολόγια από τις αγορές του εξωτερικού.

  • Τα αεροσκάφη της AEGEAN από τη νέα βάση στην Κέρκυρα, θα διασυνδέουν το νησί με τις αγορές της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας, αλλά και της Ρωσίας, μόλις αποκατασταθεί η διασυνδεσιμότητα της χώρας με τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς και με τις αγορές της Σλοβακίας, της Αρμενίας, αλλά και μέσω της Ζακύνθου με την αγορά της Σλοβενίας, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Μετά την έναρξη των πτήσεων από και προς το Παρίσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, σταδιακά, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται τα τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια από και προς Λονδίνο και Μιλάνο και μόλις αποκατασταθεί η διασυνδεσιμότητα της χώρας με τη Ρωσία, θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια από και προς τη Μόσχα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται με αυξημένες συχνότητες, τα δρομολόγια προς τον κόμβο της Αθήνας, μέσω της οποίας η Κέρκυρα διασυνδέεται με όλο το δίκτυο των περισσότερων από 100 προορισμών της AEGEAN.

  • Για τη Ρόδο, με τέσσερα αεροσκάφη που θα επιχειρούν αποκλειστικά από το νησί σε 31 προορισμούς του εξωτερικού, η AEGEAN στο εξής θα διασυνδέει το νησί των Ιπποτών με τις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, του Ισραήλ, της Ρουμανίας, των Σκανδιναβικών χωρών κ.ά., τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σταδιακά, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια σε Μόναχο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Μασσαλία, Τελ Αβίβ, Λυών κ.ά. και μόλις αποκατασταθεί και η διασυνδεσιμότητα της χώρας με τη Ρωσία θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια από και προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ήδη με αυξημένες συχνότητες τα δρομολόγια προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Καστελλόριζο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here