Υπέρ της εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων ΚΕΚΡΟΨ έληξε χθες με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαιοσύνης ,η δικαστική διαμάχη με το ελληνικό Δημόσιο για την κυριότητα 194 στρεμμάτων στην περιοχή Τουρκοβούνια (λατομεία Ψυχικού).

Μετά από δικαστικούς αγώνες  31 ετών(!),

  • «το Τριμελές Εφετείο Αθηνών μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, εξέδωσε απόφαση με την οποία δέχθηκε κατ’ ουσίαν την έφεση και απέρριψε την αγωγή του ελληνικού Δημοσίου, ενώ δέχθηκε και τις πρόσθετες υπέρ της εταιρείας, παρεμβάσεις».

Η ΚΕΚΡΟΨ στην οποία βασικός μέτοχος μέχρι και πέρυσι ήταν και ο πρώην εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, έχει βασικούς μετόχους τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με επικεφαλής και βασικό μέτοχο τον Γιώργο Περιστέρη, με ποσοστό 37,22% και τον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη με 34,315%.

Διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΚΡΟΨ είναι ο Πέτρος Σουρέτης. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη εκτιμάται ότι η αξία του ενεργητικού της ΚΕΚΡΟΨ θα αυξηθεί σημαντικά, δεδομένου ότι η εταιρεία έχει προβεί στην πλήρη απομείωση του ακινήτου από το ενεργητικό της. καθώς και ότι η εν λόγω έκταση βρίσκεται σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας, το Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που η αγορά ακινήτων δείχνει σημάδια θετικότερης πορείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here