Η συνέχεια στο σήριαλ με τα 300 στρέμματα που διεκδικούν το ελληνικό Δημόσιο και η ΚΕΚΡΟΨ στο Ψυχικό παίχθηκε χθές στον Αρειο Πάγο.

Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980…

Χθες συζητήθηκε ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου  η αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την αναίρεση της με αριθμό 3039/2019 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά δικαίωνε την ΚΕΚΡΟΨ.

Το πλάνο της εταιρείας για την περιοχή του έκταση 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού (γνωστή ως περιοχή «Λατομείου»), περιλαμβάνει τη δημιουργία πολυτελών κατοικιών αλλά και πράσινο, ‘’ανοικτό’’ και για τους κατοίκους της περιουχής, ένα project πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την χθεσινή συζήτηση  αναμένεται η έκδοση της σχετικής αποφάσεως.

Πάντως, από τα σχεδόν 300 στρέμματα της έκτασης, μόνο ένα μικρό μέρος είναι εντός σχεδίου πόλεως, ωστόσο μετά από μια σειρά από αποφάσεις , μπορεί να οικοδομηθεί.

  •  Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ & ΛΑΤΟΜΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.», εφεξής η Εταιρεία, σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών της, αναφορικά με την διεκδικούμενη από το Ελληνικό Δημόσιο έκταση 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού (γνωστή ως περιοχή «Λατομείου»), γνωστοποιεί ότι, συζητήθηκε σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2020 ενώπιον του Αρείου Πάγου η Αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την Αναίρεση της με αριθμό 3039/2019 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, και αναμένεται η έκδοση της σχετικής αποφάσεως.
  •   Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφορικά με την πορεία της υποθέσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here