Μπορεί οι γρήγοροι και βιαστικοί παίκτες να αποκόμισαν  τα σημαντικά βραχυπρόθεσμα κέρδη τους, με συνέπεια η μετοχή να διορθώσει αρκετά στα περίπου 1,7 ευρώ.
Είναι όμως είναι εμφανές πως οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΚΕΚΡΩΨ έχουν βάλει μπροστά τις χρηματιστηριακές μηχανές, εν αναμονή των τελεσίδικων αποφάσεων για πολυετείς νομικές υποθέσεις που αφορούν στην κυριότητα σημαντικών περιουσιακών στοιχείων.
Έτσι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (ελέγχει το 37,48% του μετοχικού κεφαλαίου ) και η Intradevelopment (ποσοστό συμμετοχής 34,32%)αποφάσισαν και προχωρούν στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ύψους 1,8 εκατ. Ευρώ.
Στην χτεσινή γενική συνέλευση, μεταξύ των 8 θεμάτων ημερησίας διατάξεως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το 7ο θέμα της ατζέντας που αναφέρεται στη
  • …μερική τροποποίηση διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που αποφασίσθηκε στις 24 Μαϊου 2017…“.
 Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμίσουμε 2-3 μικρές λεπτομέρειες:
  • Από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είχαν αντληθεί 4,88 εκατ. Ευρώ.
  • Αρχές Μαΐου το ποσοστό του Σταύρου Ψυχάρη πέρασε στην Alpha Bank (συμμετέχει με 6,88%),
  • Για τις 23 Σεπτεμβρίου (τρέχοντος) έχει οριστεί η νέα δικάσιμος για τα 300 στρέμματα στην περιοχή “Λατομείο”. 
Συνεπώς, εν αναμονή εξελίξεων για αυτό ορισμένοι θεωρούν τα μόλις 35,05 εκατ. Ευρώ που αποτιμάται ο τουριστικός-οικιστικός βραχίονας των Γιώργου Περιστέρη και Σωκράτη Κόκκαλη πολύ συντηρητικά.
Γι’ αυτό κάποιοι σπεύδουν να λάβουν διακριτικά θέσεις στις πτωτικές συνεδριάσεις.
Bottom fishing όπως τελευταία στο -6,84% της Παρασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here