Σε διάστημα 15 ημερών αναμένονται εξελίξεις για το μεγάλο project του Ελληνικού, καθώς θα γίνει γνωστό το μέλλον του διαγωνισμού για την άδεια λειτουργίας τουριστικού συγκροτήματος με καζίνο.

Στο διάστημα αυτό λοιπόν, η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών καλειται να αποφασίσει επί της προσφυγής της Hard Rock, απόφαση που θα καθορίσει και το χρονοδιάγραμμα για την παραχώρηση άδειας.

Από την απόφαση της ΑΕΠΠ και τη στάση που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Αμερικανοί θα κριθεί και το χρονοδιάγραμμα για την παραχώρησης της άδειας.

Η Hard Rock είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διαγωνιστικής διαδικασίας, λόγω σοβαρότατων ελλείψεων και παρατυπιών στον φάκελο των νομιμοποιητικών εγγράφων.

Με την προσφυγή της η Hard Rock μεταξύ άλλων τόνιζε :

  • Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι δικαστικές και διοικητικές Αρχές στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσουν ότι η Hard Rock έχει αντιμετωπιστεί μεροληπτικά.
  • Η Hard Rock εξακολουθεί να υποστηρίζει τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση και ελπίζει ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει προσωπικά δράση για να διερευνήσει όσα ισχυριζόμαστε στην προσφυγή μας και θα εργαστεί με γνώμονα την υπόσχεση της κυβέρνησής του για ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον και ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός όμιλος, εφόσον δεν ικανοποιηθεί από την απόφαση της ΑΕΠΠ δύναται να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ κατάθετοντας παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για την προσωρινή διακοπή του διαγωνισμού. Αυτό δεν συνεπάγεται την άμεση διακοπή του, καθώς οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το δικαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here