Γράφει η «ξενοδόχος»

Αναμενόμενη φαίνεται ότι ήταν για τη διοίκηση της Hard Rock, η απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με την οποία, όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή, απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει στο πλαίσιο του διαγωνισμού παραχώρησης για την άδεια καζίνο στο Ελληνικό.

Οι Αμερικάνοι δηλώνουν ότι έστω κι αν η είδηση ήταν δυσάρεστη γι’ αυτούς, δεν αποτελεί έκπληξη.

  • «Η εταιρεία μας έχει δημοσίως αμφισβητήσει τη νομιμότητα της διαγωνιστικής διαδικασίας και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθειά της να επιτύχει ένα δίκαιο αποτέλεσμα», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της η Hard Rock International, ακόμη και μέσω του προέδρου της κ. Jim Allen είχε δηλώσει ότι η εταιρεία είναι διατεθειμένη να προβεί σε όλα τα αναγκαία ένδικα βοηθήματα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να προστατεύσει το κύρος και τη φήμη της επιχείρησης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι από το Συμβούλιο της Επικρατείας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Εμμέσως πλήν σαφώς λοιπόν οι Αμερικάνοι προαναγγέλλουν ότι θα προσφύγουν, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απορριπτικής απόφασης της ΑΕΠΠ.

Η προθεσμία της προσφυγής είναι εντός δεκαημέρου από την κοινοποίηση της απόφασης, αν και εν μέσω …κορωνοϊού, με τη δυσλειτουργία που έχει προκληθεί και στις δικαστικές αρχές, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο αν οι χρόνοι είναι εφικτό να τηρηθούν.

Πάντως, η αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, η οποία είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη του διαγωνισμού δεν μπορεί να κάνει τίποτ’ άλλο εκτός από το αναμείνει προκειμένου να φτάσει στο άνοιγμα της τεχνικής προσφοράς του σχήματος της Mohegan- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μέχρι να βγεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η οικονομική προσφορά, κατά τις πληροφορίες,  θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες η απόφαση του ΣτΕ θα χρειαζόταν περίπου ένα μήνα ωστόσο τώρα τα πάντα είναι στον «αέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here