Πηγαίνουν και έρχονται τα πακέτα και οι προσυμφωνημένες πράξεις στη μετοχή της Autohellas. 
     Μετά τα πρόσφατα πακέτα ακολούθησαν τα δύο που άλλαξαν χέρια στην χθεσινή συνεδρίαση. Συγκεκριμένα δόθηκαν ένα για 47.230 μετοχές στα 6,82 ευρώ και στη συνέχεια άλλο ένα για 47.215 μετοχές στα 6,88 ευρώ. Συνολικός λογαριασμός, στα περίπου 650 χιλιάδες ευρώ.
     Βέβαια δεν είναι και από τα μεγαλύτερα, που έχουν αλλάξει χέρια ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ΔΕΝ πρόκειται για μερίδια που έχει ο Ευτύχης Βασιλάκης, ο οποίος διατηρεί αμείωτο το ποσοστό του AΛΛΑ για αλλαγές θέσεων ισχυρών funds.
     To ενδιαφέρον είναι πως και με αυτές τις μετοχικές μεταβολές η τιμή της μετοχής “έπιασε” το υψηλό- από την συνεδρίαση της 17ης Ιουλίου, στα 6,96€ για να κλείσει τελικά στα 6,92 ευρώ.
      Η …χρηματιστηριακή …παράδοση θέλει τόσο συχνές αλλαγές θέσεων με τη μετοχή να πλησιάζει τα υψηλά της να οδηγεί σε έναν επόμενο ανοδικό κύκλο και στην περίπτωση της Autohellas, ενδεχομένως στην καταγραφή “νέου ιστορικού υψηλού” με την αποτίμηση της εισηγμένης να διαμορφώνεται-πλέον- στα 338 εκατ.
        Και όπως σας…ψιθύριζα πρόσφατα Autohellas, Quest και ΕΥΔΑΠ είναι μετοχές εισηγμένων που δικαιούνται θέσης στον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here