Είναι Κρίσιμη η συνεδρίαση για το ΙΑΣΩ. Σύμφωνα με την αριθμ. 132/25 Μαίου 2018 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σήμερα πρόκειται να εκποιηθούν 496.045 μετοχές του ΙΑΣΩ. Ως τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών ορίζεται η τιμή της αμέσως προηγούμενης τιμής κλεισίματος μετοχών, με απόκλιση ένα ποσοστό της τάξεως του μείον 3%.
      Σημειώνω, πως στην συνεδρίαση της Παρασκευής η μετοχή του ΙΑΣΩ έκλεισε στα 0,886 ευρώ με άνοδο 4,73% και συνολική απόδοση 10,20% μέσα στην εβδομάδα. Για τη μετοχή έχει «τρέξει» ένα +33,84% σε διάστημα μηνός και γίνεται προφανές πως κάποιοι είχαν εύλογο συμφέρον για να «φτιαχτεί» μία τιμή αρκετά υψηλότερη, που αντιστοιχεί σε χρηματιστηριακή αξία 108,23 εκατ. ευρώ.
     Στο ίδιο διάστημα μηνός έχουν γίνει και ακόμη 4-5 πωλήσεις-μεταβιβάσεις πακέτων σε τιμές στο εύρος 0,75-0,69 ευρώ που λογικά θα πρέπει να αφορούν σε μερίδια μεγαλογιατρών.
       Τώρα κατά πόσον αυτή η κινητικότητα σχετίζεται με τις εξελίξεις που σας περιγράφω αναλυτικότερα για τα παιχνίδια της υγείας στο χρηματιστήριο αλλά και με την τελευταία εξέλιξη που σας αποκάλυψα για τις επόμενες κινήσεις του CVC Capital και του Δημήτρη Σπυρίδη
και στον ασφαλιστικό κλάδο; το θεωρώ το πιθανότερο.
       Ο κλάδος, ευρύτερα εννοούμενος, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο ισχυρών funds, μεγάλων παικτών ξένων και ελλήνων.
    Το σημαντικό είναι πως μέχρι τώρα και ειδήσεις παράγει και χρηματιστηριακές υπεραξίες αλλά και επιχειρηματικές συνέργειες δημιουργεί.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here