Μία κάρτα από …μέταλλο είναι το νέο προϊόν που λανσάρει η Revolut, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fintech startup παγκοσμίως, με τη συγκεκριμένη μεταλλική κάρτα να προσφέρει στους καταναλωτές έως και 1% επιστροφή χρημάτων σε ευρώ ή κρυπτονομίσματα, αναλήψεις έως 600 στερλίνες τον μήνα δωρεάν από ATM παγκοσμίως και μια αποκλειστική concierge υπηρεσία για κάθε λογής κρατήσεις, από αεροπορικά έως εισιτήρια για συναυλίες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι Revolut Metal πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από την απεριόριστη μετατροπή συναλλάγματος, δωρεάν διεθνή εμβάσματα, 24/7 προνομιακή υποστήριξη πελατών και ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες όπως υγεία, οδοντιατρική κάλυψη, προστασία από καθυστερημένες πτήσεις και αποσκευές που χάθηκαν.

Οι Revolut Metal πελάτες θα λαμβάνουν έως 1% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα που πραγματοποιούνται εκτός Ευρώπης, καθώς και 0,1% για όσες γίνονται εντός Ευρώπης. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν την επιστροφή σε οποιοδήποτε από τα 25 νομίσματα που υποστηρίζει η Revolut ή τα 5 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου και του Bitcoin.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως η Revolut εργάζεται πυρετωδώς για την προσθήκη επιπλέον προνομίων όπως τις μειωμένες τιμές για είσοδο σε διεθνή lounges αεροδρομίων, οικογενειακούς λογαριασμούς, απεριόριστες άυλες κάρτες μιας χρήσης και έξτρα κίνητρα για την πολυαναμενόμενη πλατφόρμα αγοραπωλησίας μετοχών χωρίς προμήθεια που η Revolut σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα.

Η νέα μεταλλική κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές και έχει σχεδιαστεί με απίστευτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έχοντας 3 φορές το βάρος μιας συνηθισμένης κάρτας, η Revolut Metal παράγεται από ένα ενιαίο φύλλο από ενισχυμένο ατσάλι χρησιμοποιώντας ένα διαμαντένιο τρυπάνι ακριβείας. Στη συνέχεια στρώθηκαν στην κάρτα σωματίδια βαφής χρησιμοποιώντας μια φυσική εναπόθεση ατμών, με τα στοιχεία του κατόχου χαραγμένα πάνω στην κάρτα χρησιμοποιώντας λέιζερ υψηλής ακρίβειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here