Για νέα «λουκέτα» σε ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου προειδοποιεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Ζορμπάς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook:

“Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την CITY Ρουμανίας θέλω να εκφρασω κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις.

Με τα ασφάλιστρα που αρκετές Εταιρείες προσφέρουν σημερα (που είναι και κάτω απο το αναγκαίο τεχνικό!!!) μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε και άλλες ανακλήσεις.Η έντονη διαφήμιση οι καλές δημόσιες σχέσεις δεν πρόκειται να τις σώσουν.Μακαρι να μην επαληθευθώ αλλά…
Δεν μπορεί όμως να πληρώνουμε εισφορά 6% στο Επικουρικο (που και σε αυτα παίζονται παιχνίδια…) για να έρχεται εδώ ο καθένας και να παίζει με τις „νοημοσύνες μας τεχνικές η μη„ και να μας αφήνει το λογαριασμό. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν σε άλλη χώρα για την αποζημίωση τους. Δεν μπορεί οι manager μαθητευόμενοι μάγοι να μην έχουν επιπτώσεις.Δεν μπορεί 6.500.000 άνθρωποι να ενεργούν σωστά και να ασφαλίζονται και 300-500 χιλιάδες να λειτουργούν σε βάρος τους και να τους πληρώνουμε και τις αποζημιώσεις.Ο Πιερρακάκης τελείωσε τη δουλεια του τι κάνει το Υπουργείο Οικονομικών?”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here