Προσφέροντας στις επιχειρήσεις προϊόντα και λύσεις πληρωμών τελευταίας τεχνολογίας, η Cardlink, μέλος της Worldline, του ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών, συμμετέχει στο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το οποίο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ψηφιοποίησή τους, σε μια κομβική συγκυρία για την Ελληνική οικονομία.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν τα νέα Android τερματικά της Cardlink καθώς και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως το Cardlink maitre για την παραγγελιοληψία των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης και το Cardlink egrow για τη δημιουργία e-shop, εξαργυρώνοντας τα αντίστοιχα κουπόνια (vouchers).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα εντείνει ακόμα περισσότερο τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων με λύσεις πληρωμών που ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, μειώνουν το κόστος και τον χρόνο διαχείρισης των πληρωμών και εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών.

Αναλυτική πληροφόρηση για τη διαδικασία απόκτησης των νέων Android POS και των προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας της Cardlink μέσω του  Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» θα αναρτηθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα cardlink.gr.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here