Του Γιάννη Λεοντάρη

Η Kyndryl, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής υποδομών πληροφορικής παγκοσμίως, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση παρουσίασης στην ελληνική αγορά με τη συμμετοχή δεκάδων επιχειρηματικών πελατών, στο πλαίσιο του 32ου ετήσιου Greek Economic Summit 2021.

Στην εκδήλωση συζητήθηκε η συμβολή των αναδυόμενων τεχνολογιών στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας καθώς και την ώθηση της χώρας σε ανταγωνιστική ανάπτυξη.

Απόστολος Λεωνιδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Kyndryl στην Ελλάδα και την Κύπρο
  • «Οι πρόσφατες εξελίξεις παγκοσμίως έχουν επαναπροσδιορίσει για κάθε εταιρία και οργανισμό στην Ελλάδα την προτεραιότητα για ενίσχυση της ευελιξίας, της ταχύτητας, αλλά και της ικανότητας να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα», δήλωσε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Kyndryl στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  • «Η εξέλιξη και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, απαιτεί εκτενή, αξιόπιστη και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής, που περιλαμβάνει περιοχές όπως το hybrid cloud, το digital workplace και την ανάπτυξη ασφαλών και ανθεκτικών περιβαλλόντων. Παράλληλα απαιτεί συνεργάτες με αποδεδειγμένη εμπειρία στη λειτουργία και τη διαχείριση αυτών των πολύπλοκων συστημάτων και υπηρεσιών».

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με επικεφαλής ελληνικών επιχειρήσεων – μεταξύ των οποίων η Interamerican, η Dixons, η Τράπεζα Κύπρου και η Attica Bank – αναδείχθηκε σημαντικά η αξία του ψηφιακού μετασχηματισμού στις αναπτυξιακές τους στρατηγικές. Επίσης, αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι τεχνολογικοί εταίροι ώστε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να υπερβούν τις προκλήσεις στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

 

Σε ξεχωριστή συνεδρία, ο Γιάννης Βασιλάτος, Chief Operations and Technology Officer στην Eurolife FFH, παρουσίασε την επιτυχημένη συνεργασία της Eurolife με την Kyndryl, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, και δήλωσε ότι:

  • «Η Eurolife FFH τοποθετεί τις νέες τεχνολογίες στην κορυφή των στρατηγικών της στόχων. Επενδύουμε συστηματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου, θέτοντας ως κύριες προτεραιότητές μας την αναβάθμιση των υποδομών, την εφαρμογή διεθνών προτύπων και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.
  • Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής μας, έχουμε συνάψει στρατηγική συνεργασία με την Kyndryl. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και οι δυνατότητες της Kyndryl σε hybrid, multi-cloud και ψηφιακές υπηρεσίες θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές και μια βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης με προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας».

 

Η εταιρεία

 

Η Kyndryl σχεδιάζει, δημιουργεί, διαχειρίζεται και εκσυγχρονίζει πολύπλοκα και κρίσιμης σημασίας πληροφοριακά συστήματα στα οποία στηρίζεται καθημερινά ο κόσμος μας. Οι 90.000 εργαζόμενοι της Kyndryl εξυπηρετούν περισσότερους από 4.000 πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες ανά την υφήλιο. Πρόκειται για μία εταιρεία που δημιουργήθηκε από την ΙΒΜ, και έχει αναλάβει όλο τον τομέα των έργων παροχής υποδομών πληροφορικής που είχε η ΙΒΜ.

 

H Kyndryl συνεργάζεται με 75 από τις εταιρίες της λίστας Fortune 100 ενώ οι 4.000 πελάτες της παγκοσμίως αντιπροσωπεύουν συνολικά το 45% όλων των επιβατικών αυτοκινήτων που κατασκευάζονται, το 61% των περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση στις 50 κορυφαίες τράπεζες και περίπου το ήμισυ του συνόλου των κινητών συνδέσεων.

 

Η Kyndryl στην Ελλάδα διαθέτει ισχυρή πελατειακή βάση, παρέχοντας δυνατότητες ολοκληρωμένης τεχνολογίας που υποστηρίζουν οργανισμούς σε κάθε κλάδο ώστε να αξιοποιήσουν τις σημερινές ψηφιακές ευκαιρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here