Στην υπογραφή σύμβασης εμπορικής συνεργασίας με την Fox Group προχώρησε η Jumbo στις 24 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε η ελληνική εταιρεία. Όπως αναφέρεται, η Fox Group, είναι ηγέτιδα στον χώρο του λιανεμπορίου στο Ισραήλ, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Tel Aviv, με 9 σήματα δικά της και 11 συνεργασίες franchise με εταιρείες με διεθνή παρουσία στο λιανεμπόριο.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι:

“Ο Όμιλος Jumbo, είναι ένας υπερεθνικός όμιλος επιχειρήσεων, που λειτουργεί το δικό του δίκτυο καταστημάτων, που σήμερα ανέρχονται συνολικά σε 80 σε 4 χώρες. Τα 52 βρίσκονται στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 14 στη Ρουμανία. Επιπλέον στην Ελλάδα λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-jumbo.gr . Τον Ιούνιο του 2020 το ηλεκτρονικό κατάστημα έγινε διαθέσιμο και στην Κύπρο. Στρατηγική της εταιρείας είναι η επέκταση του δικτύου στις χώρες, που ήδη δραστηριοποιείται καθώς και σε χώρες, που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή της Βαλκανικής.

Για τις χώρες, που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω συμφωνιών συνεργασίας, ο Όμιλος έχει παρουσία με 26 καταστήματα, που φέρουν το σήμα “JUMBO”, σε 6 χώρες: Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο και Σερβία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here