Με ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσό 6.815 Ευρώ θα “τιμωρηθεί” η JUMBO -με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών-για την δήθεν παράνομη χρήση του εμπορικού σήματος “UNIVERSITY”, που έχει θεωρεί ότι κατοχυρώσει η Skag.

‘Ηδη πηγές προσκείμενες στη διοίκηση της Jumbo διευκρίνιζαν ότι θα υπάρξει προσφυγή στο Εφετείο για να εξαλειφθεί εντελώς το πρόστιμο των 6.815 ΕυρώSkag διεκδικούσε ….ούτε λίγο ούτε πολύ 2 εκατ. Ευρώ…)

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Skag, θεωρεί ότι δικαιώθηκε στην προσφυγή της και ότι η Jumbo -με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών- καταδικάστηκε για την χρήση του σήματος “UNIVERSITY”  και υποχρεώθηκε να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά.

Η Skag παραδέχεται ότι η αποζημίωση που επιδίκασε το Πρωτοδικείο, σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει, τη ζημιά που θεωρεί ότι έχει υποστεί η εταιρεία που εκπροσωπεί “για την επί δύο έτη παράνομη χρήση του σήματος” με πωλήσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων” και υπογραμμίζει πως η αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει η Jumbo στην SKAG κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here