Η Ducati ανταμείβει τους αμέτρητους φίλους της για την αγάπη και την αφοσίωσή τους στη μάρκα, μέσα από ένα μοναδικό διαγωνισμό! Τους καλεί να λάβουν μέρος στο “Join Ducati” και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Μοναδική προϋπόθεση, να είναι κάτοχοι μίας Ducati.

Τα δώρα είναι πραγματικά ξεχωριστά. Ο μεγάλος νικητής θα γίνει ο ευτυχής αναβάτης μιας εκθαμβωτικής Ducati Hypermotard 950 με ιδιαίτερα γραφικά, πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου που παρουσίασε η Ducati στο διαγωνισμό Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019, το οποίο κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Η μοτοσυκλέτα φέρει γραφικά δημιουργία του Centro Stile Ducati, εμπνευσμένα από μοντέρνα αστικά graffiti. 

Οι τρεις επόμενοι νικητές θα λάβουν από ένα πακέτο φιλοξενίας για το Grand Prix του MotoGP στη Χερέθ, στην Ισπανία, το 2020. Τα πακέτα, για δύο άτομα έκαστο, καλύπτουν διαμονή, VIP φιλοξενία, πρόσβαση στα πλέον αποκλειστικά σημεία της πίστας και των πιτς και φυσικά συνάντηση με τους αναβάτες της ομάδας. 

Δεκαπέντε ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίγραφο σε κλίμακα 1:8 του πρωτότυπου της Hypermotard 950 που βραβεύτηκε στο  Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019, ενώ δέκα ακόμη θα κερδίσουν από ένα σακίδιο πλάτης Redline B2, σχεδιασμένο από την Ogio ειδικά για τη Ducati.

Για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να επισκεφθεί το site της Ducati στη διεύθυνση ( ducati.com/ww/en/home/join-ducati ) και να καταχωρήσει τα έγγραφα ιδιοκτησίας της Ducati του. Όσες περισσότερες Ducati έχει στην κατοχή του, τόσο περισσότερες οι πιθανότητές του να κερδίσει κάποιο από τα δώρα! Στο ίδιο site θα λάβει περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός «τρέχει» ήδη και λήγει στις 16 Δεκεμβρίου 2019. Οι φίλοι της Ducati είναι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθύνεται σε εκείνους τους τυχερούς, που είναι ήδη κάτοχοι μίας μοτοσυκλέτας από το Borgo Panigale. Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν και μακάρι αυτή η ξεχωριστή Ducati Hypermotard 950 να κυκλοφορεί στην Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here