Η πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, με φήμη παγκόσμιου βεληνεκούς, έβγαλε μέσα σε έναν μόνο χρόνο το 2018 47 εκατ. δολάρια από επένδυση 400 εκατ. δολαρίων. 

Έτσι, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια αυξάνει την περιουσία της όχι μόνο από τα άλμπουν και τις εμφανίσεις της, αλλά και από μια σειρά χρηματικών εισροών που της αποφέρουν οι επενδύσεις της.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Lopez εντάχθηκε στη λίστα των  διασήμων επενδυτών που έχουν συνεισφέρει στη χρηματοδότηση της Acorns, μιας εταιρείας fintech που βοηθά τους χρήστες να αυτοματοποιήσουν τις αποταμιεύσεις τους, στρογγυλοποιώντας προς τα πάνω τις χρεώσεις, τις πιστώσεις και τις αγορές με PayPal στο πλησιέστερο δολάριο και τοποθετώντας την διαφορά σε λογαριασμό ταμιευτηρίου. 

Όμως η Lopez αυξάνει σταθερά το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο εδώ και καιρό.

Στα τέλη του 2017, η Lopez συμμετείχε στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης 15 εκατ. δολαρίων της NRG Esports, μιας ανταγωνιστικής ομάδας esports. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση, αν λάβει κανείς υπόψη την αυξανόμενη δημοτικότητα και τις δυνατότητες κερδών από τα esports τα τελευταία χρόνια. Η εν λόγω βιομηχανία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 1 δις. δολάρια μέχρι τα τέλη του 2019. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here