Η Fiat Chrysler Automobiles υποστηρίζει πανευρωπαϊκά Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Fiat Professional. Πλέον και στην Ελλάδα…

Του Τάκη Πουρναράκη

Η FCA Greece διοργάνωσε δημοσιογραφική παρουσίαση με την ευκαιρία της ανάληψης εκπροσώπησης της Jeep στην Ελλάδα. Η Jeep ανήκει στην FCA, εκπροσωπούνταν μέχρι πρότινος από τον Όμιλο Συγγελίδη στη χώρα μας «με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος και πλέον έχει περάσει στη θυγατρική της FCA στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της πανελλήνιας παρουσίασης είχαμε την δυνατότητα να οδηγήσουμε μοντέλα από τις εταιρείες του ομίλου και να δούμε το σύνολο της γκάμας των εταιρειών της FCA. Το “The Ranch” στο Σοφικό φιλοξένησε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον πλήθος μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας με παρουσία σε περισσότερες από 135 χώρες στον κόσμο. Διατηρώντας 11 μάρκες αυτοκινήτων, ο όμιλος διαθέτει παράλληλα μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία, τον αυτοματισμό, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales, αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, διατηρώντας διαχρονικά υψηλά μερίδια στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας από τις 15 Απριλίου 2019 και τη μάρκα Jeep, η FCA Greece συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος.

Όπως παρουσίασε στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος, η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου και παράλληλα να συμπληρώσει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους καταναλωτές. Παράλληλα η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου, με κάθε μάρκα -σύμφωνα με το χαρακτήρα της- να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών. Με απλά λόγια όποιος θέλει αυτοκίνητο πόλης κοιτάει στη FIAT, όποιος θέλει σπορ λιμουζίνα ή πολυτελές SUV στην Alfa Romeo, όποιος θέλει σκληροπυρηνικό SUV στην Jeep και όποιος θέλει να διαφέρει σε στυλ και επιδόσεις στην Abarth!

H FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο “The Ranch” στο Σοφικό.

Την παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα συμπληρώνει η FCA ΒΑΝΚ, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της χώρας μας από το 1991 προσφέροντας υπηρεσίες χρηματοδότησης στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο αντιπρόεδρος της FCA Bank, κ. Διονύσης Ξανθάκος, εξήγησε πως περισσότεροι από 300.000 πελάτες στην Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από τις καινοτόμες λύσεις που διαχρονικά προσφέρει η FCA BANK, όπως είναι για παράδειγμα οι ψηφιακές υπηρεσίες συμβολαίων που διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες χρηματοδότησης. Παράλληλα ο κ. Ξανθάκος αναφέρθηκε και στο πλάνο ανάπτυξης της FCA BANK στην Ελλάδα που για το 2020 αναμένεται με την LEASYS να εισέρθει δυναμικά στο χώρο των μακροχρόνιων μισθώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here