Στις 5-8 Μαρτίου 2020 στους Δελφούς αναμένεται να διεξαχθεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον κλάδο της Οικονομίας.

Πρόκειται για την εκδήλωση-θεσμό, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών όπου για άλλη μια χρονιά αναμένεται να συγκεντρωθούν τα καλύτερα επιχειρηματικά μυαλά, ακαδημαϊκοί αλλά και πολιτικοί.

Κεντρικό θέμα του φόρουμ θα αποτελέσει το «Αction with Vision».

Η λίστε των ομιλητών ολοένα και μεγαλώνει ενώ κάποιοι εξ αυτών θα είναι οι εξής:

Jean-Claude Trichet

Ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ (Jean-Claude Trichet) είναι Γάλλος οικονομολόγος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2003 έως το 2011 και μέλος της Τράπεζας για τους Διεθνείς Διακανονισμούς. Την 1η Νοεμβρίου του 2003 ανέλαβε την διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στη θέση του Βιμ Ντούιζενμπεργκ. Ο Τρισέ είναι ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία της Τράπεζας.

Maria Demertzis

Η Μαρία Δεμερτζή είναι Αναπληρώτρια Διευθυντής στο Bruegel, με έδρα τις Βρυξέλλες. Η προηγούμενη εμπειρία της περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ερευνητικό τμήμα της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας.

Fred Teng

Παράλληλα με τον ρόλο του στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Δημόσιων Υποθέσεων της Κίνας, ο Φρεντ Τενγκ συμμετέχει σε αρκετούς οργανισμούς όπου οι γνώσεις του σχετικά με τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας θεωρούνται απαραίτητες. Στους εν λόγω οργανισμούς περιλαμβάνονται το Ίδρυμα Ανταλλαγής Κίνας-Ηνωμένων Πολιτειών, η Εθνική Επιτροπή για τις Σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας και η Συμβουλευτική Ομάδα Πολυπολιτισμικού Μάρκετινγκ της DIAGEO.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των ομιλητών και τα βιογραφικά τους ΕΔΩ. Οι νέοι ομιλητές θα ανακοινώνονται συνεχώς έως το τέλος των εγγραφών στις 2 Μαρτίου 2020. Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας για το Φόρουμ τώρα και επωφεληθείτε από τις πρώτες τιμές των μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here