το forum της ICAP CRIF Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου (17:30-20:30)

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου (17:30-20:30) η ICAP CRIF διοργανώνει (HYBRID) το 9ο Forum “Women in Business|Together to the next level”, στο ξενοδοχείο ΝJV Athens Plaza, με αντικείμενο τη Γυναικεία Ηγεσία και Eπιχειρηματικότητα στη σύγχρονη εποχή. Συντονίστρια της εκδήλωσης η Κατερίνα Γκαγκάκη, Επικοινωνιολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα διενεργηθεί και διά ζώσης και δικτυακά, ενώ επίσης θα περιλαμβάνει ειδική ενότητα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (14:00-15:00) με θέμα «Ανθεκτικότητα και Προσαρμοστικότητα στη διαχείριση κρίσεων» (σε συνεργασία με τον οργανισμό «Women on Top»).

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους, την καθιερωμένη πλέον πρωτοβουλία της ICAP CRIF, η οποία συμπληρώνει την επιχειρηματικής της έντυπη έκδοση “Leading Women in Business”.

Ομιλίες και Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επιφανής προσωπικότητες του Επιχειρηματικού και Πολιτικού κόσμου, ενώ θα διενεργηθούν, σε υψηλό επίπεδο, δύο Συζητήσεις – Panel:

• CEO Panel με συντονιστή τον Νικήτα Κωνσταντέλλο Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου ICAP CRIF.
• HRD & COMMUNICATIONS PANEL με συντονίστρια την Έλενα Μαθιουδάκη, Ηuman Capital Director του ομίλου ICAP CRIF.

Αναμένεται να παραστούν άνω των 200 Ανώτατων και Ανώτερων Στελεχών, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το καθιερωμένο Networking Cocktail με πολλές εκπλήξεις και δώρα.