Όταν στις 30 Ιουλίου το www.banks.com.gr πρωτοάνοιγε τον φάκελο “Ερρίκος Ντυνάν” αποκαλύπτοντας πως ο κ. Χρήστος Μεγάλου “πουλά” το θεραπευτήριο στο Δημόσιο, με συμψηφιστικά ανταλλάγματα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό πως και με τα συνεχή αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας η υπόθεση θα έφτανε να απασχολήσει μέχρι την κύρια θεματογραφία των Financial Times. 

Τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την διεθνοποίηση του θέματος σας τις είχα αποκαλύψει στις 2 Αυγούστου (“Η αλήθεια για το Ερρίκος Ντυνάν“) για να ακολουθήσει η απάντηση από την πλευρά της διοικήσεως του Ντυνάν (ουσιαστικά διαψεύδοντας τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στην ΔΕΘ) για να έρθει η σειρά των Financial Times δίνοντας άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Η Τράπεζα Πειραιώς εξ΄αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως η διαδικασία θα είναι ανταγωνιστική και όποιος προσφέρει το υψηλότερο τίμημα θα αποκτήσει το Ντυνάν.

Στον διαγωνισμό μέχρι τώρα έχουν “κατέβει” 5 επενδυτικά σχήματα– ούτε ένα ελληνικών συμφερόντων- η δε κατάθεση δεσμευτικών προσφορών στις 15 Οκτωβρίου θα φωτίσει περισσότερο το μυστήριο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here