Μετά από 10 χρόνια η HSBC επιστρέφει στην ελληνική τραπεζική αγορά λιανικής και χορηγεί πάλι στεγαστικά δάνεια 15 ετών με spread 2,75% και χρηματοδότηση έως 75% της αξίας.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Senior Manager Customer Value Management retail Banking & Wealth Management παρουσίασε τη νέα πιστωτική κάρτα της τράπεζας με επιτόκιο 7,99% για κάθε αγορά στα επόμενα 2 χρόνια, ειδικό πρόγραμμα για Έλληνες φοιτητές στην Βρετανία, το U Start!, νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα κάλυψης για χρεωστικούς/ πιστωτικούς λογαριασμούς  καθώς και δωρεάν τηλεφωνική γραμμή “hot line” εξυπηρέτησης πελατών.

Τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75% και θα φτάνουν μέχρι 4%.

Tα δάνεια αυτά στοχεύουν σε:

  • Χρηματοδότηση έως 70%  της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη.
  • Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη.
    Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης:
  • Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης, (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη).
Αριστερά ο CEO της HSBC Ελλάδας ο Πίτερ Γέιτς

 

U Start!

Η πρωτοποριακή υπηρεσία U Start!, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά για τους περίπου 12.000 φοιτητές που σπουδάζουν στη Βρετανία. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το λογαριασμό UStart! στην Ελλάδα και να εξυπηρετείται με ασφάλεια στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα UStart! παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως: καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Δίνει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάστασης της κάρτας του φοιτητή, εάν χαθεί ή κλαπεί και επανέκδοση του αριθμού PIN της κάρτας. Επιπλέον, με το U Start! ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε online μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC, είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC (καλώντας από σταθερό ή κινητό). Το πακέτο υπηρεσιών U Start! Παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πιστωτικές κάρτες: Το προνομιακότερο επιτόκιο (7,99%) της αγοράς  για νέες αγορές τα επόμενα δύο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here