Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ξεκινώντας από τη δεντροφύτευση 400 δέντρων στο Ποικίλο Όρος του Δήμου Φυλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4, με την πολύτιμη βοήθεια του περιβαλλοντικού φορέα WE4ALL, ο ΗΡΩΝ θα φυτεύσει 1.000 δέντρα μέσα στην άνοιξη του 2022, σε πληγείσες περιοχές της χώρας, όπως αυτές της Εύβοιας και της Ηλείας.

Στο κάλεσμα της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ με τις οικογένειές τους, αλλά και συνάδελφοί τους από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Με αφορμή τη δεντροφύτευση, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στη φύση και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής δράσης για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

 

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο ΗΡΩΝ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα κάνει πράξη τη δέσμευσή του απέναντι στους πελάτες των προγραμμάτων ECO ENERGY: για κάθε συμβόλαιο φυτεύεται και ένα δέντρο σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον τα εν λόγω  προγράμματα συνοδεύονται από πράσινο πιστοποιητικό, το οποίο βεβαιώνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της.

 

Ο κ. Λουκάς Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΩΝ, δήλωσε σχετικά:

O k. Λουκάς Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΩΝ
  • «Με τις πρωτοβουλίες, τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και με τα «πράσινα» προγράμματά του, ο ΗΡΩΝ συμβάλλει ενεργά στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Η δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να έρθουμε κοντά στη φύση και να ενωθούμε για έναν καλό σκοπό. Οι πρωτοβουλίες μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστούν εντατικά και το επόμενο διάστημα».

 

 

 

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 280.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Με την εγγύηση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, του μεγαλύτερου Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως, ο ΗΡΩΝ καινοτομεί δημιουργεί νέα προγράμματα και υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ