Νέο συμβόλαιο στη Γερμανία υπέγραψε η Intralot, κατόπιν ανταγωνιστικής διαγωνιστικής διαδικασίας που διοργανώθηκε από το γερμανικό κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου “LOTTO HAMBURG”.

Συγκεκριμένα, η θυγατρική Intralot Global Operations ανέλαβε δεκαετές συμβόλαιο για την παροχή της νέας πλατφόρμας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών με δυνατότητα παράλληλης υποστήριξης διαχείρισης πολλαπλών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της Lotto Hamburg, καθώς επίσης στην γερμανική αγορά κρατικών οργανισμών διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ώστε να υποστηρίξει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της Lotto Hamburg.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Lotto Hamburg είναι ο κρατικός αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου και προσφέρει αδειοδοτημένα παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlücksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto, για πάνω από 60 χρόνια. Το 2017 η Λοταρία δημιούργησε έσοδα περίπου €150 εκατ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια, προσαρμογή και εγκατάσταση της ολιστικής πλατφόρμας λοταριακών παιχνιδιών για όλα τα κανάλια διανομής που βασίζονται στο προϊόν LOTOS 10, την επόμενη γενιά της πλατφόρμας LOTOS, παράλληλα με το λογισμικό για τη λειτουργία των 450 τερματικών, την πλατφόρμα Interactive Gaming (βασισμένη στην πλατφόρμα Player PULSE CRM) καθώς και το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (βασισμένο στην πλατφόρμα CANVAS).

Επίσης η Intralot θα παρέχει στη Λοταρία υπηρεσίες εκπαίδευσης, εγκατάστασης τερματικών καθώς και σχετιζόμενες υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here