Την επέκταση του συμβολαίου για τρία έτη προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της υπέγραψε η θυγατρική της Intralot στη Νέα Ζηλανδία, Intralοt NZ Ltd. με το Υπουργείο Εσωτερικών (Department of Internal Affairs)της Νέας Ζηλανδίας.

Ηεπέκταση αφορά τα έτη από το 2022 έως το 2025, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος, για την παροχή του συστήματος Ηλεκτρονικής Εποπτείας (Electronic Monitoring System – EMS).

Στο πλαίσιο του συμβολαίου, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες reporting, accounting, auditing και ασφαλή διαχείριση των σημείων πώλησης (Class 4).

Η Intralοt εισήγαγε το σύστημα EMS τον Μάρτιο του 2007, με στόχο να παρέχει εποπτεία και επίβλεψη της λειτουργίας των τερματικών τυχερών παιχνιδιών στα σημεία πώλησης, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των παιχνιδιών και παρέχοντας επακριβή οικονομική ενημέρωση επί των σχετικών συναλλαγών, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralοt, δήλωσε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Εσωτερικών για τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνει την τελευταία δεκαετία. Η επέκταση της συνεργασίας μας αποδεικνύει την επιτυχημένη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από την εταιρεία μας για τη λειτουργία του συστήματος EMS. Η παγκόσμιας κλάσης λύση μας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών, ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά ρυθμιστικά περιβάλλοντα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το Υπουργείο Εσωτερικών, δημιουργώντας ένα υπεύθυνο περιβάλλον διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών για την τοπική κοινωνία των παικτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here