Συνδεδεμένο μέλος του GLMS (Global Lottery Monitoring System) του κοινού συστήματος ελέγχου των κρατικών λοταριών για το αθλητικό στοίχημα γίνεται από σήμερα η Intralot.

Το GLMS, στοχεύει στον εντοπισμό και στην ανάλυση ύποπτων στοιχηματικών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα ενός αθλητικού διαγωνισμού.

Βασιζόμενη στην εμπειρία του, η οποία ξεκίνησε το 2009 με την ίδρυση του ELMS από την European Lotteries, το GLMS απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια τον Ιανουάριο του 2015 επεκτείνοντας το δίκτυό του και σε άλλες ηπείρους. Το GLMS διευκολύνει τη ροή της πληροφορίας που αφορά στο αθλητικό στοίχημα ως μέρος της συλλογικής προσπάθειας των μελών της με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα του αθλητισμού παγκοσμίως και είναι αφιερωμένο στην αποτελεσματική συνεργασία όλων των βασικών εταίρων: ρυθμιστών, αρχών επιβολής νόμου και αθλητικών οργανισμών.

H Intralot  θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS, θα λαμβάνει ενημέρωση και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και προστασίας καθώς και στο δίκτυο πληροφορίας που θα εγκαταστήσει το GLMS για τα μέλη του. Επιπλέον η Intralot ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GLMS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here