Η INTRALOT ανακοινώνει ότι θα συνεργαστεί με την Simplebet, πρωτοπόρα εταιρία στην παγκόσμια τεχνολογία αθλητικού στοιχήματος, για να παρέχει νέες ευκαιρίες ζωντανού στοιχηματισμού σε Micro-Markets για τις αθλητικές διοργανώσεις NFL, MLB και NBA.

Η Simplebet είναι μια B2B εταιρία ανάπτυξης προϊόντων που χρησιμοποιεί τεχνολογίες machine learning και αυτοματισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ζωντανά κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα σε Micro-Markets αξιοποιώντας τη νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion, προσφέροντας πολλαπλές και ελκυστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Οι αποκλειστικές μηχανές τιμολόγησης Micro-Markets της Simplebet ενδυναμώνουν σε πραγματικό χρόνο τους μηχανισμούς προσφοράς του εν λόγω στοιχηματικού τύπου (π.χ. δημιουργία, τιμολόγηση και αποτελέσματα) και τις αποδόσεις για κάθε επιλογή.

Η INTRALOT και η Simplebet θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους για την διοργάνωση NFL αυτή τη σεζόν, στη συνέχεια για τη διοργάνωση MLB και αργότερα για την επόμενη σεζόν του NBA. «Ο συνεχής εμπλουτισμός της εμπειρίας των παικτών και η συνεισφορά μας στην προσπάθεια των κρατικών οργανισμών να συμβάλουν σε κοινωφελείς σκοπούς αποτελούν βασικό σκοπό της εταιρίας μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την οργανωτική μας εξέλιξη και μέσω συνεργασιών με καινοτόμες εταιρίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Χρήστος Δημητριάδης.

«Προσδοκούμε να συνεργαστούμε με την Simplebet και να διαφοροποιήσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας». «Καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους διοργανωτές και προμηθευτές στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος, η INTRALOT είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να παρουσιάσουμε το προϊόν και την αποκλειστική τεχνολογία μας αυτή τη σεζόν του NFL, αλλά και να παρέχουμε την καλύτερη παικτική εμπειρία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως», δήλωσε ο κ. Chris Bevilacqua, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Simplebet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here