Εάν δεν ήταν δ.σ εταιρείας θα μπορούσε να είναι διακομματικό ψηφοδέλτιο…

Ο λόγος για το νέο, που συγκροτείται σε σώμα (Παρασκευή ; ) με πρόεδρο την Νίκη Τζαβέλλα (γνωστό στέλεχος της Ν.Δ) εκτελεστικό μέλος τον Χάρη Παμπούκη (πρώην Υπουργός Επικρατείας επί Γιώργου Παπανδρέου) με την κα Τζαβέλλα να επιστρέφει μετά από μία 15ετία στην γνώριμη της Παιανία (το 2000-2007 ήταν αντιπρόεδρος στην Intracom Holdings).

Ηχηρές παρουσίες, πέραν του Αλ. Εξάρχου (συμμετέχει με 20% στην Winex, που απέκτησε το 31,7% της Intrakat) του Στάθη Τσοτσορού (μεταξύ άλλων και διευθύνων στα ΕΛΠΕ), του Θανάση Σχίζα (πρώην διευθύνων στη ΓΑΙΑ ΟΣΕ, στην Εγνατία Οδό).

Μένει να φανεί στο…γήπεδο, εάν η ομάδα των ισχυρών ονομάτων θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο προεξοφλεί η αγορά.

Και μία λεπτομέρεια, που θα κάνει την διαφορά:

  • με το νέο δ.σ η Intrakat θα έρθει και θα…προσχωρήσει στην δεύτερη φάση (των δεσμευτικών προσφορών) του διαγωνισμού για την “Αττική Οδό”.

Το σε ποιο σχήμα; θα είναι απόρροια επαφών που είναι-ήδη- σε εξέλιξη.

Στην πρόταση για το νέο ΔΣ περιλαμβάνονται ακόμα ο Κωνσταντίνος Χατζηπαναγιώτης (Μη Εκτελεστικό Μέλος) πρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος  της Aegean Baltic Bank, η Αντιγόνη Γιόκαρη (Μη Εκτελεστικό Μέλος) στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση κατασκευαστικών έργων και πρώην στέλεχος της ΑΚΤΩΡ, ο Νικόλαος Βουγιούκας (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος) οικονομολόγος και επί χρόνια στέλεχος ελληνικών και διεθνών τραπεζών και ο Παναγιώτης Αντιβαλίδης (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος), πολιτικός μηχανικός εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here