Την προμήθεια ραδιοσυστημάτων V-Band υψηλής χωρητικότητας, StreetNode™ V60-PTP, για λογαριασμό του ΑΔΜΗΕ αναλαμβάνει η Intracom Telecom. 

Το έργο προσφέρει στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) την απρόσκοπτη εταιρική διασύνδεση μεταξύ των κτιρίων του, με χωρητικότητα δεδομένων άνω του 1 Gbit/s.

Ο ΑΔΜΗΕ αναζητούσε μια λύση η οποία θα λειτουργεί σε μη αδειοδοτούμενο φάσμα συχνοτήτων μεγάλης χωρητικότητας που θα επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία ζεύξεων. Ταυτόχρονα, επιθυμούσε ένα ελαφρύ σύστημα μικρού όγκου για να επιτύχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η λύση της Intracom Telecom ανταποκρίθηκε στις παραπάνω προϋποθέσεις, παρέχοντας λειτουργικότητα και αισθητική, η οποία την βοηθά να ενσωματώνεται ομοιόμορφα σε περιβάλλον πόλης.

Κύριο ρόλο στην τελική απόφαση του Διαχειριστή έπαιξαν το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και η αυτόματη ευθυγράμμιση του StreetNode™.

Η σειρά προϊόντων StreetNode™ V60-PTP, η οποία που λειτουργεί στις συχνότητες 57-64 GHz, (V-Band) μπορεί να προσφέρει χωρητικότητα έως 1,65 Gbit/s και να υποστηρίξει εγκαταστάσεις σε επίπεδο δρόμου ή οροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here