Στο… “μάτι” της οργής μπήκε ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς επώνυμοι και ανώνυμοι δημότες του τον κατηγορούν για ολιγωρία τις πιο κρίσιμες στιγμές. Μία δήλωσή του, πέραν από τις προσπάθειες και τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Αν και ο Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι κάηκε το σπίτι του στον Νέο Βουτζά, από την καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής, τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε ο ΣΚΑΪ, έχουν καεί φοίνικες και άλλα δέντρα έξω από το σπίτι του κ. Ψινάκη και κάποιες τέντες του σπιτιού, αλλά το οίκημα είναι απόλυτα κατοικήσιμο. Αν και υπάρχουν ορισμένες ζημιές στον μαντρότοιχο, οι φλόγες δεν μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες δύο ημέρες ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει δηλώσει επανειλημμένα στις τηλεοπτικές κάμερες ότι και το δικό του σπίτι κάηκε.

Φυσικά και δεν λυπάται κάποιος -επειδή δεν κάηκε το σπίτι- τουναντίον. Άπαντες αγωνιούν για τους νεκρούς και δεν είναι χαιρέκακοι επειδή γλίτωσε το σπίτι του γείτονα, μετρούν μόνο τις πληγές τους. Ωστόσο μια τέτοια επίσημη δήλωση ενός δημάρχου, που ξεχώρισε στην τοπική αυτοδιοίκηση, μόνο ως άστοχη και άτοπη, μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άθικτο το εσωτερικό του σπιτιού, φωτό youweekly

Τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από το σπίτι του κ. Ψινάκη

Δείτε επίσης: Έτσι βίωσαν την τραγωδία ηθοποιοί και τραγουδιστές που διέθεταν σπίτια στις πληγείσες περιοχές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here