Η αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot, χορηγός του Νόβακ Τζόκοβιτς, δήλωσε ικανοποιημένη που ο αστέρας του τένις διηγήθηκε την περιπέτεια του στην Αυστραλία και αναμένει το λογότυπό της να βρίσκεται στη φανέλα του, όταν θα αγωνιστεί στο Ντουμπάι αυτόν τον μήνα.

Ο Τζόκοβιτς, η επένδυση και η μάχη κατά της covid-19

Ο Τζόκοβιτς, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, απελάθηκε από την Αυστραλία τον Ιανουάριο μετά από αντιπαράθεση σχετικά με τους κανονισμούς της χώρας για την COVID-19, όντας ανεμβολίαστος.

Η προσπάθεια του Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν χωρίς να εμβολιαστεί προκάλεσε οργή σε ορισμένες πλευρές – αν και οι υποστηρικτές του συσπειρώθηκαν στο πλευρό του – και εστίασαν την προσοχή στο πώς θα αντιδρούσαν οι χορηγοί του.

“Αναμένουμε ότι η Peugeot θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά στο Ντουμπάι από τον κ. Τζόκοβιτς”, δήλωσε στο Reuters πηγή κοντά στην Peugeot, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο τενίστας μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση της Αυστραλίας αυτή την εβδομάδα, δηλώνοντας στο BBC ότι δεν ανήκει στους αντιεμβολιαστές, αλλά πήρε μια προσωπική απόφαση να μην ακολουθήσει τον εμβολιασμό, αντιλαμβανόμενος ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του.

“Η Peugeot έλαβε γνώση των δηλώσεων του κ. Τζόκοβιτς και χαίρεται που εκφράστηκε”, είπε η πηγή.

Ερωτηθείσα για το μακροπρόθεσμο μέλλον της χορηγίας, η πηγή είπε ότι οι συζητήσεις για τις σχέσεις μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και του αθλητή συνεχίζονται με καλή πίστη.

Ο Τζόκοβιτς έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο τουρνουά του Ντουμπάι που ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου, σε αυτό που θα είναι ο πρώτος του διαγωνισμός στην παγκόσμια περιοδεία ATP μετά την απέλαση από την Αυστραλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here