Πρόβλεψη της στήλης: Σε αυτόν ή σε επόμενο χρόνο οι στρεβλώσεις που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο της υγείας θα διορθωθούν.
Τι θέλω να πω: Στα 147,88 εκατ.€  η αποτίμηση του Ιατρικού Αθηνών, όταν του ΥΓΕΙΑ είναι 290,45 και του ΙΑΣΩ στα 177,62 εκατ. €.
Ένα από τα ισχυρότερα χαρτιά του ομίλου είναι το Ιατρικό Διαβαλκανικό, μία επένδυση μεγαλύτερη των 200 εκατ. ευρώ, με έδρα την Θεσσαλονίκη, καθιστώντας την συμπρωτεύουσα επίκεντρο στον κλάδο της υγείας, καθώς στην 20ετία λειτουργίας του έχει προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερους από 2 εκατ. ασθενείς από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Σήμερα το Διαβαλκανικό, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην βόρειο Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και πάνω από 1.000 συνεργάτες καταξιωμένους ιατρούς. 
Ενδεχομένως πρόκριμα για την περαιτέρω μεγέθυνση του Ιατρικού να αποτελέσει το κλείσιμο του deal ΙΑΣΩ– Oaktree. Για να επιτευχθεί η συμφωνία θα πρέπει το Oaktree να τα βρει με τις τράπεζες στις οποίες έχει απευθυνθεί αναζητώντας χρηματοδότηση για να καλύψει το κόστος της εξαγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here