Ουδεμία σχέση με …HERTZ.
  Αργά αλλά σταθερά ανακάμπτει από τα τελευταία χαμηλά της η μετοχή της Autohellas. Aπό τα 3,27 ευρώ, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 21 Μαϊου μέχρι και την Παρασκευή έχει διαγράψει μία ικανοποιητική ανοδική διόρθωση φτάνοντας στα 4,30 ευρώ.
   Ουδεμία σχέση με την διακύμανση “γιο-γιο” της Hertz Global, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, που από την ημέρα της υποβολής αίτησης για αναδιάρθρωση σε λειτουργία (βάσει των ευεργετικών διατάξεων του άρθρου 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των ΗΠΑ) αποτελεί έρμαιο κερδοσκοπικών κινήσεων funds και traders.
    H διοίκηση της Autohellas, από την πρώτη στιγμή είχε διαβεβαιώσει πως ουδεμία επίπτωση την βαρύνει λόγω των αρνητικών εξελίξεων στον αμερικανικό όμιλο, και μεθοδικά σε συνεργασία με παραδοσιακές επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνάμεις αλλά και καινούργιους που θεώρησαν τα 3,27 …peanuts… κατάφερε να ξαναφέρει σε ισορροπία την εισηγμένη.
     Στα 210 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία, που εάν η τουριστική περίοδος του 2021 δεν μας επιφυλάσσει, νέες δυσάρεστες εκπλήξεις θα αποτελούν πολυετή χαμηλά για την εισηγμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here