Την περιοχή της Βούλας επέλεξαν ως επενδυτικό προορισμό οι Henderson Park  & Hines.

H ευρωπαϊκή πλατφόρμα επενδύσεων σε ακίνητα Henderson Park και η διεθνής εταιρεία ακινήτων Hines προχώρησαν στην αγορά έκτασης 71.000 τ.μ. στη Βούλα.

H αγορά έγινε με στόχο την ανάπτυξη συγκροτήματος κατοικιών προς πώληση. Το χρονοδιάγραμμα των Henderson Park & Hines προβλέπει τη σταδιακή ολοκλήρωση του έργου τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αρκεί βέβαια να υπερκεραστούν τα γνωστά εμπόδια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των μεγαλόστομων -συνήθως ανυπόστατων- διακηρύξεων του Δήμου Βάρης -Βούλας – Βουλιαγμένης...

O επικεφαλής της Hines στην Ελλάδα, Πολ Γομόπουλος, σημείωσε ότι

  • «η τοποθεσία του οικοπέδου σε μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές της Αττικής, τη Βούλα, και η εγγύτητά της προς τη θάλασσα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη κατοικιών πολυτελείας»

Το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη περισσότερων από 400 οικιστικών μονάδων που θα περιλαμβάνουν σειρά υπηρεσιών, υπηρεσίες ασφάλειας και πρόσβαση σε πισίνα.

Αυτή η συναλλαγή είναι η τρίτη ελληνική που πραγματοποιεί το κοινό σχήμα των Henderson Park & Hines.

Στο παρελθόν απέκτησαν το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Grand Hyatt στην Αθήνα και ένα χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων στην Κρήτη ενώ τα στελέχη τους προειδοποιούν ότι θα υπάρξει συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα…

O Νικ Γουέμπερ, ιδρυτικός εταίρος της Henderson Park, τόνισε ότι

  • Mε τη συναλλαγή αυτή επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα αποκτούμε τον έλεγχο σε ένα οικιστικό έργο με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης. Με δεδομένη την έλλειψη αντίστοιχων ακινήτων στην αγορά και με το ήδη ισχυρό ενδιαφέρον που έχουμε καταγράψει, είμαστε βέβαιοι ότι η επένδυσή μας στο προάστιο της Βούλας θα προσελκύσει το αγοραστικό ενδιαφέρον τόσο από Ελληνες όσο και από ξένους αγοραστές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here