Αργά χθες το μεσημέρι, η Hard Rock International κατέθεσε την  ένστασή της επί των αποφάσεων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ).

Η απόφαση απόρριψης της συμμετοχής της Hard Rock Intl στον διαγωνισμό για την άδεια του καζίνο, κοινοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020.

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) έχει τώρα περιθώριο 15 εργάσιμων ημερών προκειμένου να εκδώσει την απόφαση επί της ένστασης.

Στην Κυβέρνηση δείχνουν να μην ανησυχούν, θεωρώντας ότι η ένσταση της Hard Rock Intl θα απορριφθεί από την ΑΕΠΠ, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι τόσο η Επιτροπή διενέργειας του Διαγωνισμού, όσο και η ΕΕΕΠ που επικύρωσε τα πορίσματα της πρώτης, έχουν πραγματοποιήσει ενδελεχή έλεγχο των δικαιολογητικών των φακέλων των δύο υποψηφίων και ότι είναι ισχυρή η τεκμηρίωση των αποφάσεών τους.

  • Από την άλλη πλευρά, η Hard Rock Ιntl φαίνεται προσανατολισμένη όχι τόσο στην ανατροπή της απόφασης της Επιτροπής όσο στην ακύρωση της συμμετοχής της αντίπαλης κοινοπραξίας Mohegan ΓΕΚ TEPNA, για μια σειρά από τυπικές και ουσιαστικές παραβάσεις της νομοθεσίας.

Mε τον τρόπο αυτό, πιστεύουν τα στελέχη της Hard Rock, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της δικής τους οικονομικής προσφοράς έναντι του ανταγωνιστή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here