Τη φημολογία που ήθελε τη Hard Rock International να έχει συμπεριλάβει συνεργάτες στην προσφορά της για το έργο του Ελληνικού διαψεύδει η ίδια η εταιρεία, ξεκαθαρίζοντας πως υπέβαλε την προσφορά της «μόνη της» ως «Εταιρεία που βασίζεται αποκλειστικά στη δική της ικανότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να λειτουργήσει και να χρηματοδοτήσει το έργο».

Στη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει:

«Η Hard Rock International υπέβαλε την προσφορά της μόνη της, ως Εταιρεία που βασίζεται αποκλειστικά στη δική της ικανότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να λειτουργήσει και να χρηματοδοτήσει το έργο.

Η Hard Rock International δεσμεύεται να διαθέσει τις μοναδικές της ικανότητες προκειμένου να δημιουργήσει στο Ελληνικό ένα Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών για τον Ελληνικό λαό.

Ανυπομονούμε να οργανώσουμε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα για να μοιραστούμε το όραμά μας με τους Έλληνες και τον υπόλοιπο κόσμο, όταν, όπως ευελπιστούμε, κατακυρωθεί στην Εταιρεία μας ο Διαγωνισμός από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ)».

Διαβάστε επίσης:

Δύο δυνατοί παίχτες κατέθεσαν ΕΠΙΣΗΜΑ προσφορά για το καζίνο στο Ελληνικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here